VI TILBYDER

FRAGT AF TEMPERATUR
FØLSOMT GODS

Vi er din trofaste partner

Få et samarbejde op og køre

Med os får I et samarbejde, hvor I kan have ro i sjælen, når I lader os om at varetage en transportopgave. Det vigtigste for os er, at I er lykkelige og har sindsro, og I kan altid stole på vores loyalitet og høje kvalitet.

tempereret vogne og GPS-overvågede biler

TRANSPORT MED KØL

Vi kan hjælpe dig med transport af fødevarer og specialløsninger indenfor transport af kliniske prøver og medicinske artikler. Vi har alle vores certifikater, som opfylder den til enhver tid gældende lov omkring kørsel af temperaturfølsomt gods.

Vores effektive transport- og logistikløsninger tilpasses dine behov og individuelle processer. Vi lægger vægt på høj kvalitet, sikkerhed og levering til tiden.

Kræver dine varer en helt bestemt temperatur, så er vi i Global logistics A/S klar med tempereret vogne – og GPS-overvågede biler. Vi kører med

  • Frugt
  • Kød
  • Medicin
  • Blomster
  • Frost.

Vi værdsatter naturligvis faste aftaler, men går selvfølgelig ikke på kompromis med en enkeltstående opgave, hvis dette skulle være tilfældet.

Vi gør det nemt for dig som kunde, fordi med Global Logistics A/S har du en leverandør til både transport, distribution og håndtering. Det giver ro i hverdagen, så du kan koncentrere dig om din forretning.

Global Logistics A/S er godkendt af fødevarestyrelsen til transport, af fødevarer.

GLOBAL LOGISTICS

Global Logistics A/S er din loyale og troværdige samarbejdspartner i transportbranchen. Vi er ærlige og gennemskuelige og sætter kunden i første række.

SKRIV TIL OS

Vi vil meget gerne hjælpe og besvare spørgsmål på både telefon og mail. 
info@globallogistics.dk
+45 31 36 36 58

BESØG OS

Fjeldhammervej 17
DK-2610 Rødovre

DESIGN AF PLICO A/S