VI TILBYDER

KURERKØRSEL

Vi er din trofaste partner

Få et samarbejde op og køre

Med os får I et samarbejde, hvor I kan have ro i sjælen, når I lader os om at varetage en transportopgave. Det vigtigste for os er, at I er lykkelige og har sindsro, og I kan altid stole på vores loyalitet og høje kvalitet.

Personlig og sikkerlevering med

KURERKØRSEL

Vi råder over uddannet personale og en vognpark, som kan varetage næsten alle opgaver, uanset din opgavetype, finder vi en passende løsning på netop dit behov.

Om du skal have et brev fra Helsingør til Rødby, eller en EUR-palle med reservedele til et skib i Paris, Frankrig, inden det sejler, betyder ikke så meget. Det der betyder noget er, at du kan stole på dine forsendelser kommer frem til tiden. Her benytter vi os af track and trace, samt et fuldt integreret gps overvågningssystem. Vi tilbyder denne service på alle typer biler

  • Kurérbil
  • Varebil
  • Liftbil
  • Lastbil
  • Kølebil.

Hos Global Logistics A/S har vi professionel erfaring med kurérkørsler og kurérservice. Vi er fuldt ud bevidste om, hvor vigtigt det er for jeres virksomhed, at de rette elementer spiller perfekt sammen. Derfor er en hurtig kurerkørsel af et anbefalet brev eller vigtige breve og dokumenter, eller fortrolige ting også noget vi kan håndtere for jer. Tavshedspligt er en selvfølge, når I samarbejder med os.

GLOBAL LOGISTICS

Global Logistics A/S er din loyale og troværdige samarbejdspartner i transportbranchen. Vi er ærlige og gennemskuelige og sætter kunden i første række.

SKRIV TIL OS

Vi vil meget gerne hjælpe og besvare spørgsmål på både telefon og mail. 
info@globallogistics.dk
+45 31 36 36 58

BESØG OS

Fjeldhammervej 17
DK-2610 Rødovre

DESIGN AF PLICO A/S