VI TILBYDER

DISTRIBUTIONSKØRSEL

Vi er din trofaste partner

Få et samarbejde op og køre

Med os får I et samarbejde, hvor I kan have ro i sjælen, når I lader os om at varetage en transportopgave. Det vigtigste for os er, at I er lykkelige og har sindsro, og I kan altid stole på vores loyalitet og høje kvalitet.

Mange typer gods til

DISTRIBUTIONSKØRSEL

Distributionskørsel er en fast del af vores hverdag. Vi sørger for at små og store virksomheder får leveret lige nøjagtigt dét, de skal bruge for at kunne føre forretningen igennem den daglige drift.

Hos GL har vi daglige distributionskørsler med mange forskellige typer af gods. Flere af vores chauffører har gennemgået afgørende uddannelsesforløb, der gør dem i stand til at varetage lige netop jeres opgave yderst professionelt. Om det er kørsel med farligt gods eller temperaturfølsomt gods.

Vi er stolte af at kunne betjene mange forskelligartede brancher i vores distributionsafdeling, som kræver både vores uddannede personale men også vognenes specialudstyr så som elektriske pallelofter og sækkevogne.

Vi tilbyder flere muligheder for distributionstransport, som kan foregå i varebiler, liftbiler og lastbiler.

GLOBAL LOGISTICS

Global Logistics A/S er din loyale og troværdige samarbejdspartner i transportbranchen. Vi er ærlige og gennemskuelige og sætter kunden i første række.

SKRIV TIL OS

Vi vil meget gerne hjælpe og besvare spørgsmål på både telefon og mail. 
info@globallogistics.dk
+45 31 36 36 58

BESØG OS

Fjeldhammervej 17
DK-2610 Rødovre

DESIGN AF PLICO A/S