Grundlagt i 2018

Et aktieselskab

Vi blevet stiftet i 2018 i aktieselskabsform for at vise omverden, at vi er seriøse omkring det, vi laver.

Et samarbejde med os, er et samarbejde, hvor du som kunde kan have ro i sjælen, når du lader os om at varetage en opgave for jer. Det vigtigste for os er, at I er lykkelige og har sindsro. Med os som jeres loyale og transparente samarbejdspartner.

Udviklingen

Vi er en virksomhed, der er i en rivende udvikling med loyale og fuldt dedikeret medarbejder, som er med til at bidrage til en topprofessionel indsats hver dag, og som blandt andet ligger til grund for vores fortsatte succes med vores nye og eksisterende kunder.

Kapacitet

Vi har beskæftiget os i en årrække inden for forskellige afdelinger af transportydelser. Global Logistics A/S startede som alle gode virksomheder fra bunden til i dag, hvor vi har en større vognpakke.  Vi kan stille flere vogntyper til rådighed

  • små og kassevogne 
  • 4 og 8 pallers liftbiler
  • 18 tonslastbiler til køl og distribuitionskørsel
  • 23 tons lastbiler
  • og snart begiver vi os ud i 2 og 3 akslet trækker.

Vision

Vores vision for vores virksomhed er at varetage andre virksomheders transport og godsopgaver. Vi er konstant i udvikling og som forbedres hver dag i tæt samarbejde med vores rådgiver.

Foreninger

Vores kunder

Mangler du et job? Kontakt os og hør mere.

GLOBAL LOGISTICS

Global Logistics A/S er din loyale og troværdige samarbejdspartner i transportbranchen. Vi er ærlige og gennemskuelige og sætter kunden i første række.

SKRIV TIL OS

Vi vil meget gerne hjælpe og besvare spørgsmål på både telefon og mail. 
info@globallogistics.dk
+45 31 36 36 58

BESØG OS

Fjeldhammervej 17
DK-2610 Rødovre

DESIGN AF PLICO A/S