Vi fører en bevidst

MILJØPOLITIK

Opfordre til
Bæredygtig Vækst

Ansvarlighed og beskyttelse af miljøet, er for Global Logistic en naturlig og fuldt integreret del af vores strategi, hvor målet er at skabe en langsigtet bæredygtig vækst, ligesom det også er et vigtig redskab, når vi løbende vurdere vores forretningsaktiviteter og resultater.

Forebyggelse af
CO2-udslip

Sammen med vores kunder / samarbejdspartnere og forretningspartnere tager vi de forholdsregler, som er mulige til at forebygge og helst minimere vores uomgængelige negative indvirkning på miljøet, samt en ansvarlig styring af de påvirkninger, der ikke let kan elimineres.

Overholder
globale miljølove

Overholdelse af nationale og internationale miljølovgivninger er vores absolutte minimum, og vi ønsker endvidere at følge de bedste frivillige initiativer, f.eks. ISO 14001, FN´s Global Compacts miljøprincipper, hvor det er muligt.

Motiverer til
miljøbevidsthed

Vores medarbejdere / samarbejdspartnere skal være veluddannede og motiverede til at agere på en miljømæssig ansvarlig / forsvarlig måde i deres daglige virke og gøremål, således at deres handlemåde til enhver tid sker i overensstemmelse med vores miljøpolitik.

Udfører Systematiske
målinger

Vi ønsker til stadighed at forbedre vores miljøindsats, og dette skal ske via løbende forbedringer, systematiske målinger af vores miljømæssige indsats samt øget effektivitet i vores transport og logistikprocesser gennem teknologisk innovation.

Optimering af biler 
& kørsler

Vi optimerer vores biler, og alle biler over 3500kg er minimum euro 4 motor eller højere. Endvidere ruteoptimerer vi alle vores kørsler, således at vi har mindst mulig tomkørsel.

GLOBAL LOGISTICS

Global Logistics A/S er din loyale og troværdige samarbejdspartner i transportbranchen. Vi er ærlige og gennemskuelige og sætter kunden i første række.

SKRIV TIL OS

Vi vil meget gerne hjælpe og besvare spørgsmål på både telefon og mail. 
info@globallogistics.dk
+45 31 36 36 58

BESØG OS

Fjeldhammervej 17
DK-2610 Rødovre

DESIGN AF PLICO A/S