VI TILBYDER

ERHVERVSKØRSEL

Vi er din trofaste partner

Få et samarbejde op og køre

Med os får I et samarbejde, hvor I kan have ro i sjælen, når I lader os om at varetage en transportopgave. Det vigtigste for os er, at I er lykkelige og har sindsro, og I kan altid stole på vores loyalitet og høje kvalitet.

Flyt erhvervsinventar

ERHVERVSKØRSEL

Erhvervsflytning kan vi også hos Global Logistics A/S få en uforpligtende besigtigelse. Derefter udarbejder vi som et flyttetilbud.  

Så spar dig selv for besværet og lad os stå for koordineringen og transporten af din virksomheds inventar. Vi har store erfaring og dygtige flyttefolk i vores personale, når det kommer til flytninger af store og små virksomheder. Derfor forstår vi vigtigheden i at håndtere alt inventar med både omhu og respekt.

Vi organiserer flytningen, så vi er til mindst mulig gene, og transporterer inventaret nemt, hurtigt og sikkert, så din virksomhed ikke behøver at gå i stå eller være uarbejdsdygtig i længere tid.

Vi flytter din virksomhed hurtigt, og effektivt, Vi har stor erfaring i erhvervsflytninger.

GLOBAL LOGISTICS

Global Logistics A/S er din loyale og troværdige samarbejdspartner i transportbranchen. Vi er ærlige og gennemskuelige og sætter kunden i første række.

SKRIV TIL OS

Vi vil meget gerne hjælpe og besvare spørgsmål på både telefon og mail. 
info@globallogistics.dk
+45 31 36 36 58

BESØG OS

Fjeldhammervej 17
DK-2610 Rødovre

DESIGN AF PLICO A/S